SELVVÆRD OG SELVTILLID

Selvværd og selvtillid er de ultimativt vigtigste redskaber, uanset om det handler om dit sind, dit parforhold, dit arbejde, dine relationer eller din forretning.

Selvværd handler om det, du er. Når du har et sundt selvværd, tænker du, at du er et godt menneske, som du er. Du er noget værd som menneske.

Selvtillid handler om det, du gør. Selvtillid handler om at have tiltro til dine egne evner og tro på at du vil lykkes med det.

Lær hvordan du altid er bevidst omkring dit selvværd og selvtillid, og hvordan du arbejder dig selv op til det niveau, der gavner dig i alle henseender imens du er den bedste version af DIG!

Uanset om du er bevidst om hvorfor dit selvværd og selvtillid halter eller ej, er det vigtigste at vide at man ønsker at komme videre – hen til en bedre version af dig, en version hvor DU er DIN bedste ven. Den mest loyale af slagsen og den du altid kan stole på, for kun på den måde når du i mål med de ting du drømmer om.

Med de rette værktøjer, til brug både under seancen samt efterfølgende, vil du altid have de rette værktøjer lige ved hånden, til løbende at højne dit selvværd og selvtillid til et niveau der beriger dit liv, istedet for at tynge dig ved mangel på samme.

Du fortjener at være den bedste version af dig – altid!

Behandling Pris
Coaching session 60 min.
1.250,- DKK
Coaching session 120 min.
1.850,- DKK
Indledende samtale á 30 min
650,- DKK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første behandling