OM SIMONE

Simone er en dansk livsstils coach, med speciale i selvværd, selvtillid, kærlighed og parforhold.

Mit navn er Simone Åkerström Hansen. Til dagligt arbejder jeg som coach og mentor, med speciale i selvværd, selvtillid og kærlighed.
Lige siden barnsben, har måden vi kommunikerer på altid haft min interesse – og lige siden, er jeg kun blevet bekræftet i hvor vigtigt det er.
I mine tidlige år blev jeg ofte overrasket over hvordan vi forsøger at opnå det vi drømmer om, uden at kunne sætte ord på det. Mange mennesker ved udemærket hvad de absolut ikke ønsker, og tøver i det sekund emnet falder på hvad de så egentlig ønsker sig. Derfor har kommunikation på alle planer altid haft min begejstring samt hvordan vi skal kommunikere med omverdenen for at få et budskab klokkeklart igennem.

Min uddannelsesbaggrund som Market- and Management Anthropologist understreger min interesse for menneske- og kulturforståelse.
Derudover har jeg deltaget i kurser verden over, for at dygtiggøre mig indenfor kommunikation, mentoring og coaching, specielt i parforhold og dating, samt udvikling og vedligeholdelse af et sundt selvværd og selvtillid.

Min vision er at forbedre livskvaliteten væsentligt ved at hæve bevidsthedens kvalitet samt implementere berigende vaner og mønstre hos den enkelte.

Det er en sand fornøjelse, at jeg med dette kan støtte og hjælpe mennesker i at finde deres bedste version frem – og leve med den, igennem hele livet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første behandling