COACHING

Coaching er det værktøj, som selv de aller mest succesrige og dygtigste sportudøvere benytter hele tiden, for at præstere deres bedste.
Hverdagen som kan være ret hektisk og kompleks, gør det nemt for os at glemme os selv undervejs. Med en coach ved din side kan struktur og samtale skabe det overblik der skal til, for at skabe gennemskuelighed for dig selv, således at du ved nøjagtig hvor og hvordan du når dine mål, eller løser dine udfordringer.

Som coach er det for mig altid vigtigt at være nysgerrig, spørgende, opsøgende og løsningsorienteret, uanset om udfordringen for dig er depression, angst, stress, manglende formål eller noget helt andet. Alle konflikter kan løses og vi løser dem sammen i takt med at du vil opleve:

– Du vil opleve en større selvindsigt vedrørende dine måder at håndtere dine tankemønstre på

– Du vil blive opmærksom på dine egne faglige og personlige kompetencer

– Du vil få hjælp til at se alle vinklerne på de beslutninger og muligheder der ligger foran dig

– Du vil opleve hvordan din egen kommunikation kan ændre mennesker omkring dig og deres oplevelse af dig

– Du vil blive bedre til at skabe balance, både i dig og imellem privat- og arbejdsliv

Til gengæld, skal du være klar til at skabe reflektion, udvikling af dine kompetencer både fagligt og personligt.

Du skal turde åbne op for den selvindsigt du besidder og være klar til at committe dig til de løsninger du finder frem til via din coaching.

Derfor anbefaler jeg at du tilgodeser dig selv og dine behov, og signer op til et mentorforløb, for at du virkelig kan mærke forandring og forbedring i dit liv. Du vil aldrig fortryde det du har gjort af gode ting for dig selv, for at forbedre din egen livskvalitet.

Behandling Pris
Coaching session á 60 min
1.250,- DKK
Coaching session á 120 min
1.850,- DKK
Indledende samtale á 30 min
650,- DKK

Hvordan foregår et forløb hos dig?

”Den, der ejer problemet, ejer også løsningen”

Når du bliver coachet hos mig, er fremgangsmåden:

– Vi aftaler hvad du vil have ud af et coachingforløb, og for specifikt for dagens session.

– Jeg støtter dig i at få formuleret et konkret og specifikt mål, som du ønsker at nå. Enten har du selv målet, eller du har en problemstilling eller et dilemma, som du ønsker hjælp til at sætte mål for.

– Jeg stiller dig under sessionen, nogle effektive og specifikke spørgsmål, som du reflekterer over, for derved at skabe større selvindsigt omkring emnet. Sammen finder vi derved ind til hvad der virkelig er på spil, måske nogle begrænsende overbevisninger eller forhindringer, der lige nu gør, at du ikke selv har løsningen eller svaret på din udfordring

  1. Du guides i din proces, der støtter dig i at blive helt bevidst og sikker på, at du finder løsninger, og kan træffe de beslutninger, der er rigtige for DIG. Efter dagens session går du hjem med en actionplan, som du kan handle på.
  2. Under hele forløbet er jeg din “mentale personlige træner”, der støtter og hepper, og kan hjælpe dig med at holde fokus på dit mål og hvorfor du startede.
  3. Vi fejre dine sejre undervejs, uanset størrelsen af disse. Det finder jeg som et vigtigt element i en udviklingsprocess og du vil opleve sublim support.

Eksempler på temaer, hvor du ville kunne bruge en coach:

Nytænkning og nye perspektiver på en udfordring

Værdisamtaler og afklaring

Personlig gennemslagskraft

Tackling af specifikke situationer

Kommunikation

Håndtering af stress og pres

Work-life balance

Og en masse andre ting. Pointen er, at man gennem coaching bliver bragt i en kompetencesituation, hvorfra det bliver muligt at handle.

Du får med coaching en unik lejlighed til at reflektere dybere over dine værdier, som udgør vores grundlæggende måde at forstå og handle på, og du lærer dermed dig selv og dine motiver bedre at kende. På den måde får du mulighed for at skabe et fundament, hvor ud fra du lettere og med større autencitet kan handle og træffe de beslutninger, der er brug for, uden at tvivle.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første behandling