LOVE. LIFE. WORKSHOP.

Denne 2-dags workshop er lavet specifikt til ekstraordinære kvinder som dig, med et brændende ønske om at transformere sit liv indefra og ud.

PRAKTISK INFORMATION

Dato:          4. + 5. Juni 2022

Tid:             09.00 – 15.00, begge dage

Pris:            1.450,-

Lokation:  Nærmere info følger

Incl. undervisningsmaterialer, frokost, kaffe, the og snacks.

Du vil på denne workshop blive guidet igennem en proces der skaber fokus og fornyet indsigt på to essentielle redskaber, som du kan bruge hver dag til at opnå absolut alt du drømmer om:

 1. Dit personlige Blueprint for dit ideelle liv!
 2. Fornyet selvværd, der invitere dig indenfor til at tage action og skabe det du ønsker!

Du vil blive introduceret for forskellige strategier og øvelser, der får dig sikkert i mål! Nogle af disse er:

 • Vi kigger på dine gamle og outdatede overbevisninger omkring dig selv og din identitet og hjælper dig med at definere hvem du vil være – med start allerede idag!
 • Du vil gennemgå en serie af powerfulde øvelser, designet til at bryde igennem de barriere der har holdt dig tilbage fra de ting du fortjener mest, såsom kærlighed, succes, venskaber, sundhed, glæde og selvaccept.
 • Du vil blive taget igennem en livs-ændrende oplevelse, der vil sikre at du – en gang for alle – vil få følelsen af at du er mere end blot ”god nok” – for altid!

  Det er startskuddet til den bedste version af dig, endelig får lov at blomstre! Du har ventet på et tegn – her er det – det er tid til at tage dig selv brand alvorligt og stå ved dig, som du er.

  * Obs! Begrænset antal pladser!

   

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første behandling