KÆRLIGHED OG PARFORHOLD

Hele mit liv igennem har jeg beundret Marilyn Monroe og hele hendes væsen. Der er blot én enkelt ting, som virkelig deler vores opfattelse omkring kærlighed og parforhold: ” If you can’t handle me at my worst, you sure as hell don’t deserve me at my best! ”

… Marilyn, we need to talk!!!

Det er absolut ingen andres job at håndtere dig, hverken i din bedste eller din værste udgave. Det er DIN opgave at håndtere dig, dine handlinger og sågar dine tanker.
Du har suverænt ansvaret for at være den bedste version af dig, uanset hvad du tidligere har været overbevist om, så er det aldrig for sent at forbedre sig selv og se livet med andre briller på.

Jeg ved det er svært,… specielt når følelserne er i spil, uanset på hvilket niveau. Det er netop derfor vi har brug for hjælp og sparring på området.

Heldigvis er det muligt igennem en vished omkring måden vi kommunikerer på, at ændre ALT! Din status, dit parforhold, din partners syn på dig, dit syn på din partner og hvordan vi sammen udvikler os.
Det hele starter samme sted: med dig!

Behandling Pris
Fysisk seance 60 min.
1.250,- DKK
Fysisk seance 120 min.
1.850,- DKK
Facetime / Skype seance 60 min.
1.250,- DKK
Facetime / Skype Seance 120 min.
1.850,- DKK

Singleliv – og træt af det?

Der er utallige måder at komme hurtigere frem til Mr. Right på, istedet for at spilde tiden på den ene elendige date efter den anden – lad mig vise dig hvordan!

Jeg bliver i næsten samtlige coaching sessions spurgt indtil kærlighed, og hvordan relationen til mænd bliver lettere. Nogle af disse spørgsmål er:

  • Hvad er det mænd vil have?
  • Hvordan tiltrækker man enhver mand?
  • Hvordan taler man til mænd?
  • Hvordan mestrer du kommunikation?
  • Hvordan gør du et uforglemmeligt indtryk?
  • Hvordan får du din x tilbage?
  • Hvor finder du din gennemslagskraft – hver dag?
  • Hvordan beholder du dit eventyr for evigt?
  • Hvornår er ”tiden den rette”?

Med det rette mindset, den rette indstilling og de rigtige værktøjer er du over halvvejs!

Lad mig vise dig hvordan du får de første 15 dates på en måned, med nogle du SELV har valgt – ikke blot dem der tilfældigvis har henvendt sig. Der er nemlig en verden til forskel på om man vælger ud fra det ”udvalg” der er, eller om man vælger ud fra hvem du selv finder interessante!

Start allerede idag – book din tid online!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første behandling